Flytt/ägarbyte

Om du har köpt eller sålt en fastighet måste du kontakta oss och meddela att ett ägarbyte ska ske. Det gör du enklast via formuläret här på webben.

Kärlen och abonnemanget tillhör fastigheten och tas över av den nya ägaren. Tänk på att lämna kvar även påshållare och matavfallspåsar. Eventuella dispenser som du fått för fastigheten upphör att gälla i samband med ägarbytet.

Önskar du som ny ägare byta abonnemang får du gärna kontakta oss via kontaktformuläret. Inom två månader kan du byta abonnemang kostnadsfritt.

För hyresgäster

Per automatik går fakturor från oss till fastighetsägaren. Om fakturan istället ska gå till en hyresgäst behöver ni fylla i en överenskommelse om detta. Detta gör ni genom att fylla i blanketten på sidan.

Blanketten måste skrivas på av både fastighetsägare och hyresgäst. Om den inte är påskriven av båda parter skickas den tillbaka till fastighetsägaren.

Vid nybyggnation - privatkund

Ska du flytta in i ett nybyggt hus? Kontakta oss så hjälper vi dig att starta upp ett abonnemang. Du kan även fylla i blanketten på sidan. För företag; vänligen kontakta vår kundtjänst.

Senast uppdaterad: 22 september 2021