Försening slamtömning

För tillfället har vi en driftstörning på tömning av slambrunnar i samtliga fem kommuner, med störst påverkan i Lessebo och Tingsryd. Vi arbetar för att komma ikapp så fort som möjligt.

En kvinna sitter med en läsplatta med SSAM:s nyhetsbrev på.

Mitt SSAM

Här kan du hitta det som rör ditt abonnemang. Registrera gärna din e-postadress och telefonnummer för att vi lättare ska kunna nå dig vid förändringar i ditt abonnemang.

Via menyn på sidan hittar du dina abonnemangsuppgifter, olika blanketter, information om faktureringen, en sökruta där du kan se din nästa hämtningsdag och även ett kontaktfomulär där du kan skicka in ditt ärende till oss.

Fyll i e-postadress och telefonnummer

SSAM blir allt mer digitalt och vill minska pappersutskicken. Därför behöver vi din e-postadress och ditt telefonnummer för att lättare kunna nå dig med information digitalt. Har du inte anmält detta till oss? Fyll i e-postadress och telefonnummer genom att logga in på Mina Sidor. Du kan även meddela oss via kontaktformuläret.

Vi kommer framöver att skicka färre brev till våra kunder. Vill du ha den information vi skickar digitalt kan du ansluta dig till Kivra – en trygg och säker digital brevlåda för viktig post från myndigheter och företag. Registera dig till Kivra. Länk till annan webbplats.

Få påminnelse om tömning av trädgårdsavfall

Du som har abonnemang för trädgårdsavfall kan få påminnelse om tömning via sms och/eller e-post. Om du vill ha detta måste du logga in på Mina Sidor. Instruktioner för påminnelse via sms och/eller e-post.

Kundinformation via e-post

Om du fyller i din mejladress i Mina sidor får du automatiskt vår digitala kundinformation med information, tips och inspiration. Anmälan till den digitala kundinformationen.

Senast uppdaterad: 22 september 2021