Aktuell driftinformation

På den här sidan hittar du den senaste driftinformationen. Uppdatering sker löpande och den senaste uppdateringen hittar du högst upp med angivet datum. Vid frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Ibland händer det saker som gör att sophämtningen blir försenad. Låt ditt kärl stå framme en dag eller två extra så kommer vi så fort vi kan. Skulle det då ändå inte vara tömt eller dina grannar har fått tömt, men inte du, är du välkommen att kontakta kundtjänst via formuläret nedan.

Driftstörningar

21-10-20 Slamtömning

Den årliga slamtömningen är försenad och vi beräknar vara i kapp under mitten av november. Vid eventuella frågor, använd nedanstående kontaktformulär så återkommer vi med svar till dig.

Vid behov av akut tömning under ordinarie arbetstid, kontakta SSAM på telefon 0470-59 95 00. Utanför arbetstid och på helger kan du som bor i Lessebo, Tingsryds, Markaryds och Älmhults kommun kontakta Värends Miljö AB som är upphandlad utförare för SSAM på telefon 0470-78 88 48. I Växjö kommun finns ingen upphandlad aktör för tömning utanför ordinarie arbetstid, där kan du välja valfri privat aktör.

Värends Miljö AB Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 16 november 2021