Jobba hos oss

Intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster.


VI SÖKER EN PROJEKTLEDARE!

Som projektledare hos oss arbetar du med flera olika typer av projekt, framförallt inom det byggnadstekniska området. Tjänsten innebär att du självständigt driver projekten mot uppsatta mål. Du kommer ha din arbetsplats på vårt huvudkontor i Växjö men ibland kommer du arbeta i våra andra kommuner.

Läs mer här och ansök senast 11 augusti.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


VI SÖKER EN AVDELNINGSCHEF!

Vi söker nu en avdelningschef för insamling och transport som på ett positivt och engagerande sätt och med kund- och affärsfokus vill ta ansvar för att leda och utveckla verksamheten som delvis bedrivs på entreprenad och delvis i egen regi. Vi ser gärna att du är en person som skapar långsiktiga, goda relationer med upphandlade entreprenörer baserade på ömsesidig respekt och samarbete. Arbetsplatsen är på vårt huvudkontor i Växjö.

Läs mer här och ansök senast 18 augusti.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


VI SÖKER EN TRANSPORTLEDARE!

I rollen som transportledare kommer du att ansvara för den daglig driften av insamlingen av hushållsavfall i Älmhult och Markaryd samt arbetsledning av chaufförerna. Tjänstens placering är på kontoret i Älmhult. I den här tjänsten kommer du vara delaktig i projektet att införa ett nytt insamlingssystem för villor i de två kommunerna samt upprätta nya körturer. Det är viktigt att du samverkar med både chaufförer och kunder för att skapa förutsättning för en god arbetsmiljö och på andra sätt bidra till bra och effektiv insamling av hushållsavfall.

Läs mer här och ansök senast 18 augusti.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Spontansökan

Du kan skicka spontansökan till info@ssam.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2019